O piškotkih

Spletno mesto Crystalus uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, in optimizacijo prikaza vsebin. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob prvem obisku spletnega mesta in nato ob vsakem obisku, dokler ne kliknejo na gumb »V redu« ob obvestilu o piškotkih. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni tako, da v brskalniku izbriše vse ali samo določene piškotke spletnega mesta Crystalus.

Spletno mesto Crystalus ne posreduje piškotkov zunanjim ponudnikom storitev in jih ne uporablja za prikazovanje reklamnih sporočil.


O piškotkih


Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih spletno mesto naloži na vaš računalnik. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnih strani. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika.


Uporabljeni piškotki

 

VrstaImeNamenTrajanje
sejniPHPSESSIDomogočajo pravilno delovanje spletnih strani1 leto
lastnilangjezik, v katerem se uporabniku prikaže spletna stran1 leto
lastnicookies_enabledinformacija, ali brskalnik uporablja piškotke1 leto
lastni ostali piškotki, ki omogočajo urejanje vsebine strani (samo za urednike strani)1 letoUpravljanje piškotkov v brskalniku


Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Veljavnost piškotkov je lahko kratkotrajna ali dolgotrajna, po poteku veljavnosti brskalnik piškotke samodejno izbriše. Uporabnik lahko vse piškotke ali piškotke za posamezno spletišče (domeno) izbriše tudi ročno ali pa uporabo piškotkov v brskalniku v celoti onemogoči. Navodila za izbris piškotkov ali onemogočitev njihove uporabe lahko najdete v sklopu pomoči vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste uporabo piškotkov v celoti onemogočili vam nekatere funkcionalnosti spletnih strani ne bodo delovale pravilno.

© Copyright Crystalus 2003-2017. All rights reserved.

 
e-mail: info@crystalus.si        tel.: 0038640196565
slovenianEnglish