V tem besedilu vam želimo dati nekaj nasvetov kako se lotiti nakupa na naši strani in vas opozoriti kje je potrebno biti pozoren, da ne bi prišlo do težav. Hkrati bi vas tudi radi seznanili s splošnimi pogoji naročanja, plačila in dostave.

 

 

IZBIRA IZDELKA
Pri vsakem nakupu je pomembno, da se kupec najprej dobro seznani z izdelkom, ki ga namerava kupiti in s pogoji nakupa samega. Nakup kristala z lasersko gravuro ni izjema.

Predlagamo vam, da se najprej dodobra spoznate z artikli, ki jih na naši strani ponujamo tako, da se razgledate po rubrikah galerija in formati, kjer so navedene tudi cene posameznega formata glede na motiv. Tukaj je potrebno opozoriti, da se cena istega formata lahko razlikuje glede na izbran motiv. Nazoren prikaz tega je na voljo v ceniku. Za primer si oglejte format 50x50x50mm FOTO in SOUVENIR. Šele ko točno veste kateri motiv bi radi, in v katerem formatu, se lahko podate v nakup v rubriki trgovina kjer se nahaja naročolnica. Če imate težave z izbiro in vam je izdelek lažje naročiti po telefonu smo vam kadarkoli na voljo na naši mobilni številki 040196565. Pokličite nas in prijazno vam bomo svetovali.

 


 

 

 

 

IZPOLNJEVANJE NAROČILNIC

Na naših spletnih straneh obstajajo štiri vrste naročilnic. Za FOTO, SOUVENIR, POSLOVNA DARILA in PLAKETE IN POKALE.

Ko naročilnico izpolnjujete bodite pozorni, da ste izbrali pravo. To storite tako, da v rubriki trgovina izberete družino izdelkov, ki je za vas primerna. Ostala navodila za izpolnjevanje so na voljo na strani naročilnice same.

 


PO ODDAJI NAROČILNICE
Ko naročilnico odpošljete boste kmalu obveščeni glede naročila na vaš e-mail naslov. Sporočili vam bomo, da je vaše naročilo v obdelavi. To sporočilo vsebuje tudi kopijo izpolnjene naročilnice. Ko vaše naročilo obdelamo dobite sporočilo o poslani pošiljki in račun. Za količine od 1 do 3 kose se blago odpošlje najkasneje v treh delovnih dneh po oddanem naročilu. Za večja naročila se za rok dogovorimo.

 

 

PLAČILO
Plačilo lahko izvedete na dva načina.

 

1. Po povzetju ob prejetju pošiljke s strani Pošte Slovenije. (v tem primeru se poštnina plača po veljavnem ceniku Pošte Slovenije ob prejemu pošiljke)

 
 

 

 

 

2. Z nakazilom po predračunu, na naš TRR 10100-0046953621, preden vam pošiljko odpošljemo. (v tem primeru poštnine ne zaračunavamo)

 

Pri večjih količinah izdelkov, ki so

narejeni po naročilu samo za vas, se plačilo izvede vedno pred pošiljanjem blaga.

 

 

DOSTAVA

Dostava navadno poteka preko Pošte Slovenije ali pa po dogovoru, če gre za dostavo večjih količin. Možen je tudi prevzem na našem sedežu v Luciji. V primeru plačila po predračunu je dostava brezplačna. Če pa izberete plačilo po povzetju ob prejetju pošiljke se poštnina obračuna po veljavnih cenikih Pošte Slovenije.

Izdelku, ki ga boste prejeli je priložen tudi račun in garancija.

 

 

REKLAMACIJE

Morebitne napake na izdelku, ki jih kupec opazi po prejemu izdelka je potrebno nemudoma posredovati na naš e-mail naslov ali telefonsko. Po obravnavi napake se dogovorimo za ukrep. Izdelek bodisi popravimo ali zamenjamo z novim.

 

Vkolikor je pri transportu blaga

prišlo do poškodbe na izdelku
 
 

 

 

 

vas prosimo, da nam to čimprej sporočite in izdelek vrnete. Po pregledu izdelka in ugotovitvi, da je ta bil dejansko poškodovan pri transportu se zavezujemo, da vam bomo v zakonsko opredeljenem roku izdelali novega.

 

V primeru, da se kljub natančnemu dogovoru z nami stranka ob prejemu izdelka ne strinja z graviranim motivom se reklamacija ne upošteva. Tudi v primeru slabše kakovosti gravure zaradi slabe fotografije, ki nam jo stranka pošlje, se reklamacija ne upošteva. Če je poslana fotografija slabše kakovosti o tem stranko obvestimo. V primeru potrditve, s strani stranke, izdelek vseeno izdelamo.

 

 

GARANCIJA

Za vse izdelke blagovne znamke Crystalus velja doživljenjska garancija na graviran motiv in garancija za obdobje enega leta na ostale dele v primeru obeskov in artiklov, ki spadajo v skupino POSLOVNA DARILA.

 

© Copyright Crystalus 2003-2017. All rights reserved.

 
e-mail: info@crystalus.si        tel.: 0038640196565
slovenianEnglish