proizvod

 

 

Naši proizvodi so kristali različnih velikosti in oblik v katere lasersko globinsko graviramo različne oblike in podobe. To lahko počnemo tudi v steklo, če je temu prirejeno. Kosi kristala so izdelani iz visokokakovostnega kristala s stopnjo čistosti K9 kategorije A. To je najvišja stopnja prosojnosti kristala, ki jo je mogoče danes doseči.
Možnosti oblikovanja podob, ki jih graviramo so takorekoč neskončne. Od raznih logotipov ali teksta pa vse do 2D in 3D portretov, živali, glasbil, rož, avtomobilov itd. Namen končnega izdelka je okrasen. Lahko ga podarite kot osebno ali poslovno darilo, v kristal lahko ovekovečimo posebne trenutke z vaših fotografij poroke, krsta, rojstnih dni ali drugih posebnih priložnosti. Na obstojnost oblike oziroma podobe vgravirane v kristal jamčimo doživljensko. Podobo v kristalu pa lahko dodatno poudarite s posebnim LED podstavkom iz naše ponudbe, ki sveti izmenično večbarvno ali v snežno beli barvi. Dodatne informacije in slikovni material so vam na voljo v galeriji.

 

Poleg unikatnih izdelkov pri katerih se z nami dogovorite tako o vgraviranem motivu kot o formatu kristala, ki je lahko kakršnekoli oblike, so pri nas na voljo naslednji proizvodi. Glede na motiv oziroma namen uporabe izdelka se ti delijo na štiri skupine.

 

 

 

 

 

 

 

 

FOTO

Sem spadajo izdelki katerih motiv, ki ga graviramo je fotografija ali drug motiv, ki ga oblikujemo za vas po naročilu. Fotografije graviramo tako v bloke kot tudi ploščate formate iz kristala K9 A ali stekla do površine 250x200mm. Možno je tudi dodajanje besedila.

 

SOUVENIR

To so tipski izdelki z najrazličnejšimi, vnaperj oblikovanimi motivi, ki jih hranimo v naši bazi. Živali, rastline, avtomobili, astrološki znaki, teksti, verski motivi, takorekoč vse kar si zaželite. Posebnim željam se radi posvetimo, pokličite nas ali nam pišite, našli bomo motiv za vas. Možno je tudi dodajanje besedila.

 

Bistvena razlika med proizvodoma FOTO in SOUVENIR je v tem, da je FOTO izdelek unikat čigar motiv je oblikovan izključno za vas. SOUVENIR je tipski izdelek, ki zahteva bistveno manj časa za izdelavo in je zatorej cenovno ugodnejši. Sam kristal se med izdelkoma ne razlikuje.

 

POSLOVNA DARILA

So vsi formati, ki so primerni za poslovna darila. To so kristalni peresniki, kristalne namizne ure, kristalna stojalca za vizitke, kristalni lončki za svinčnike, kristalni pepelniki. V naštete formate vgraviramo logotipe ali druge motive po želji. Izdelujemo predvsem formate po naročilu.

 

PLAKETE IN POKALI

Sem spadajo izdelki, ki so namenjeni za podelitve v obliki pokala, plakete ali priznanja za posebne dosežke ali ob svečanih priložnostih. Na voljo so bloki ali ploščati (10-50mm debeline) formati iz kristala K9 A ali stekla do površine 250x200mm.

 

 

 

Z veseljem se bomo potrudili ugoditi vsem vašim željam in zahtevam vkolikor so v mejah mogočega.

 

 

Kako in kje kupiti proizvode Crystalus™
Naše proizvode lahko naročite preko te spletne strani ali kupite v naših pooblaščenih prodajalnah. Veseli bomo tudi vašega telefonskega klica. V pomoč pri izbiri dimenzije oz. formata kristala izberite stran formati.  Njihove cene so na voljo v ceniku. Ko je naročilo preko e-pošte prejeto, stranki pošiljko z računom pošljemo po pošti s plačilom po povzetju ali pa po predhodnem nakazilu na naš TRR.

 

Garancija
Poleg vsakega artikla je priložen certifikat, ki velja kot doživljenska garancija na vgraviran motiv.

 

Crystal Seal


   

 

© Copyright Crystalus 2003-2017. All rights reserved.

 
e-mail: info@crystalus.si        tel.: 0038640196565
slovenianEnglish